örgü , dantel, şal, kazak,

Örgü Çanta Modelleri

Örgü Çanta Modelleri

Arta kalan yünlerinizi bir araya getirip rengarenk de örebileceğiniz gibi özellikle örmek için ip alıp örebileceğiniz şık çantalar elde edebilirsiniz.. Günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz, çocuklarınıza da örebilirsiniz..

Gelin şimdi galerimizde modellere bir göz atalım.. Mesela beyaz iple ve tığla örebileceğiniz çeşitli renklerle gül motifi ve işlemeler yapabileceğiniz küçük hanımlara şık bir çanta modeli.. Bordo şiş ile örülen ve kurdele ile bağcıklanmış, deriden sap yapılmış bir çanta modeli de ilgi çekebilir.. Katlı gül motifleri ile örebileceğiniz taban kısmını ve sap kısmını sık ile tamamlayabileceğiniz günlük hayatta da kullanabileceğiniz bir modeli de galerimizde görebilirsiniz.. Rengarenk iplerle örebileceğiniz çocuk çantaları da kolay örümü ile dikkatinizi çekecektir..  Kırmızı sık iğne ile örülmüş içine astar dikilmiş ve üzeri katlı gül motifleri ile süslenmiş ve çiçeklerin ortalarına beyaz inci dikilmiş çantayı da günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.. Sık iğneden rengarenk örülmüş gül motifleri ile süslenmiş şık bozuk para cüzdanları da örebilirsiniz.. Merserize parlak iple örülmüş günlük hayatınızda kullanılmaya uygun iki renkli çantalara da göz atmalısınız.. Büyük motiflerle birleştirerek yine hoş çantalar örebilirsiniz, galerimizde düz renkli ve rengarenk modelleri göreceksiniz.. Krem renkli bir kaç modelde yine galerimizde.. Sizde örgünüze güveniyorsanız ve bende örebilirim diyorsanız galerimizde size fikir verecek bir çok model göreceksiniz..
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ