örgü , dantel, şal, kazak,

Matmazel Çanta 2012 Sonbahar Kış Kreasyonu

Çantalar her zaman için şık aksesuarlarımızdandır, kıyafetlerimiz her zaman için tamamlarlar.. Her kıyafetimize uygun çantalar alırız ve sezonun ürünlerini tercih ederiz..
Son günlerde adını sıklıkla moda programlarından da duyduğumuz Matmazel çantanın 2012 koleksiyonundan en gözde ve şık çantalarını seçtim sizler için.. Moda renkler ve şık tasarım deri, rugan, süet olarak günün moda renkleri ile bir çok modeli bir araya topladım..
Bugün ne giysem programına sponsor olarak adını duymaya başladığımız Matmazel çanta, çanta üzerine adından çok söz ettireceğe benziyor..
Kımızılar, morlar, siyahlar, lacivertler, yeşiller, kahveler, griler ve leopar desenler..
Lacivert mavi rugan timsah derisi çanta oldukça şık ve şehirli duruşuyla sezonun gözdesi olacak nitelikte.. Rugan pastel tonlarda çiçek şeklinde tasarlanmış çantada oldukça ilgi çekiyor.. mor renkli çantayı da ben çok beğendim tüm güzelliği ile bu sezonun en gözde rengi olarak göz kamaştırıyor..
Yeşil deri kısa saplı zincirli olarak da yedek uzun sap tasarlanmış deri çantada oldukça modern ve şık..
Rugan olarak dizayn edilmiş leopar desenli şık çanta sezonun trendleri arasında yerini alıyor.. Pudra renklerin geçen sezonda trend oladuğu gibi kışında trendleri arasında örnekteki kısa saplı tokalı çantada buna en iyi örneklerden biri..
Siyah cüzdan şeklindeki çantalarda ikisi duruşu ile estetik ve şık birer tasarım..
Kırmızı iddialı olduğu kadar çekici bir renktir ve mutlaka dolaplarımızda kırmızı bir çanta ve ayakkabımız vardır, resimlerdeki kırmızı çantalarda birbirinden zarif ve çekici modeller..
Süet olarak dizayn edilmiş modellerde koyu renkler kullanılmış, mini gece kıyafetleri ile kullanılmak için dizayn edilmiş mini cüzdan çantalarda özel gecelerinizde size eşlik edecekler..
Geçen sezonun trendleri arasında yer alan dantellere bu sezonda da çantalarda rastlamak mümkün..
Şimdi sizde modellere bir göz atın bakalım beğenecek misiniz..
Resimleri tam boyut görebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayın..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ